Haakenmaak.nl
20161124_131403.jpg

Mini-cursus haken voor beginners

Lijkt het je leuk om te leren haken? Of heb je ooit wel eens gehaakt maar ben je de techniek een beetje kwijtgeraakt? Meld je dan aan voor de mini-cursus haken voor beginners. In 2 dagdelen leer je alle basissteken  en technieken. Kosten zijn 25 euro voor beide dagdelen inclusief 1 bol katoen, ergonomische haaknaald en koffie/thee met wat lekkers. 


20161016_205010-1.jpg

Mouwloos vest "Sylvia"

van katoen/acryl garen. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur.

Kosten zijn 65 euro, dit is inclusief garen (12 bollen) koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.


20161110_191850.jpg

Warme omslagdoek "Petra"

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de twee lessen thuis wat "huiswerk" doet om de omslagdoek bij de 2e les af te kunnen maken. Kosten zijn 50 euro, dit is inclusief garen, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Voor deze workshop is enige haakervaring wenselijk. 


FB_IMG_1471183228272.jpg

Dromenvanger

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn 20 euro, dit is inclusief garen, metalen ring, kralen en veertjes en koffie/thee met wat lekkers. We gebruiken hiervoor restgaren. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Voor deze workshop is enige haakervaring wenselijk.  


20161109_183432.jpg

Luchtige driehoek sjaal "Desiree"

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de sjaal de 2e les kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn 35 euro, dit is inclusief garen, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.

 


20151228_212957.jpg

Amigurumi (ofwel knuffel)

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de knuffel de 2e les kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn VANAF 15,00 euro, dit is inclusief garen, vulling en veiligheidsoogjes voor 1 knuffel, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. Amigurumi's haken is ontzettend leuk om te doen en je kunt eindeloos variëren. Ook leuk met een rammelkraal erin als kraamcadeau! 

 

Enige haakervaring is wel gewenst.   


IMG_20170105_1114431111.jpg

Sjaal "Hannie"

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de 2e les de sjaal kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn €60,- inclusief garen (by Claire nr 2) koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.


colloopingblauw.jpg

Dubbele omslag col

Deze warme zacht col haak je in 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 15,00 inclusief garen (Phildar Looping) koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Enige haak ervaring is gewenst.


tunischblauwwitsjaal.jpg

Tunisch gehaakte sjaal in Knitstitsch

 

Deze sjaal wordt gehaakt mbv de tunische haaktechniek, en maak je in twee dagdelen van 2,5 uur. Het garen wat hier gebruikt is bestaat uit 50% katoen en 50% acryl dus ook lekker voor de wat koelere zomerdagen. De kosten voor deze workshop zijn € 45,00 incl. 8 bollen garen (Durable Cosy) koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Enige haakervaring is gewenst.


vintagebluesjaal.jpg

Vintage sjaal deels gebreid/deels gehaakt

 

Bij deze driehoek sjaal is de basis recht gebreid en worden de rand en de punten gehaakt. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Ook deze sjaal is heel geschikt voor de koelere dagen in de zomer vanwege de samenstelling van het garen, 50% katoen en 50% acryl (Durable Cosy). De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 6 bollen garen, koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van leen-breinaalden en een leen-haaknaald, deze zitten niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. 

 

Enige haak/brei ervaring is gewenst.

 


zomertruitjebyclaire.jpg

Luchtig zomertruitje

Dit truitje is gehaakt met 100% katoenen verloopgaren, zowel in kleur als in structuur, en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de twee lessen door wat "huiswerk" doet zodat je tijdens het tweede deel het truitje kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 7/8 bollen garen en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Enige haakervaring is gewenst.