Home » Workshops

Voor alle workshops geldt

Koffie/thee met wat lekkers inbegrepen.

Benodigde garens/materialen inbegrepen tenzij anders vermeld.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald,

deze is (m.u.v. de beginnerscursus) niet bij de workshop inbegrepen.

Betaling kan zowel contant als met pin.

                                             

Alle projecten zoals afgebeeld in de workshops zijn ook als pakket verkrijgbaar.

Een pakket bestaat uit garen en patroon/uitleg.

Haaknaalden zijn los mee te bestellen.

Pakketprijzen staan vermeld per workshop.

 

 

                                       

 

Chunky kussen,

40 x 40 cm

1 dagdeel,

moeilijkheidsgraad: beginners

Dit chunky kussen is gemaakt van Phildar Express in de kleur Glacon. Het garen bestaat uit 80 % acryl en 20 % wol en is wasbaar op 30 gPhildar Express is zeer geschikt voor het maken van woonaccessoires. (zie ook de workshop stoer krukhoesje haken en de chunky woondeken) Dit kussen haak je in een workshop van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 40,00. Dit is inclusief 3 bollen garen, binnenkussen, leren label en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald met de mogelijkheid tot aanschaffing. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen

Klik hier om je aan te melden. Geef aub in het veld "bericht" door aan welke workshop je wilt deelnemen en in welke kleur je jouw project wilt maken. (kleuren hiernaast afgebeeld)

 

DIY-pakketprijs: 3 bollen Phildar Express, leren label en patroon € 27,50

 

Keuze uit 10 hippe woonkleuren van dit moment!

 


Krukje

1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

 

Dit stoere krukhoesje is gehaakt met  Phildar Express in de kleur Jean. Dit is een lekker dik garen wat zeer geschikt is voor het haken en breien van woon-accessoires. (zie ook de workshop chunky woondeken en kussen haken)

Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl en is wasbaar op 30 graden.

Je maakt in 2,5 uur het krukhoesje. De kosten voor deze workshop zijn

€ 45,00 Dit is inclusief 2 bollen garen, krukje en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald met de mogelijkheid tot aanschaffing. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 Klik hier om je aan te melden. Geef aub in het veld "bericht" door aan welke workshop je wilt deelnemen en in welke kleur je jouw project wilt maken. (voor kleuren zie chunky kussen)

DIY-Pakketprijs: 2 bollen Phildar Express, 1 krukje en patroon € 36,50

 

Keuze uit 10 hippe woonkleuren van dit moment!  (kijk voor de kleurkeuze bij het chunky kussen)

 


Chunky woondeken, 1.25 x 1.00 m +/-

1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

Deze chunky woondeken is gemaakt van Phildar Express in de kleur Denim. Dit is een lekker dik garen wat zeer geschikt is voor het haken en breien van woon-accessoires. ( zie ook de workshop  stoer krukhoesje haken en chunky kussen haken)

Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl en is wasbaar op 30 graden.  

Tijdens de 2,5 uur durende workshop maken we een begin aan de deken. De kosten voor deze workshop zijn € 110,00, dit is incl. haaknaald, 10 bollen garen, leren label en koffie /thee met wat lekkers.  Je gaat met voldoende info naar huis om de deken thuis verder af te maken. Enige haakervaring is gewenst.

Klik hier om je aan te melden. Geef aub in het veld "bericht" door aan welke workshop je wilt deelnemen en in welke kleur je jouw project wilt maken. (voor kleuren zie chunky kussen)

 

DIY-Pakketprijs: 10 bollen Phildar Express, 1 haaknaald, leren label en patroon €95,00

Keuze uit 10 hippe woonkleuren van dit moment! (kijk voor de kleurkeuze bij het chunky kussen)Mini-cursus haken voor beginners   2 dagdelen

Lijkt het je leuk om te leren haken? Of heb je ooit wel eens gehaakt maar ben je de techniek een beetje kwijtgeraakt? Meld je dan aan voor de mini-cursus haken voor beginners. In 2 dagdelen leer je alle basissteken  en technieken. Kosten zijn 

€ 20,- per dagdeel. Dit is  inclusief 1 bol katoen, ergonomische haaknaald en koffie/thee met wat lekkers. 


Amigurumi (ofwel knuffel)   2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: gevorderd

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de knuffel de 2e les kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn 

VANAF 

€ 20,- dit is inclusief garen, vulling en veiligheidsoogjes voor 1 knuffel, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. Amigurumi's haken is ontzettend leuk om te doen en je kunt eindeloos variëren. Ook leuk met een rammelkraal erin en als kraamcadeau! 

Enige haakervaring is wel gewenst.   

Sjaal "Hannie"       2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: beginner

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de 2e les de sjaal kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 45,- inclusief garen (Durable Cosy) koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.

DIY-Pakketprijs: 8 bollen Durable Cosy incl patroon € 28,80

 


Dubbele omslag col    1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

Deze warme zacht col haak je in 2 dagdelen van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 17,50 inclusief garen (Phildar Looping) koffie/thee met wat lekkers. Gedurende deze workshop maken we een start met de omslag col zodat je thuis verder kunt. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige haak ervaring is gewenst.

DIY-Pakketprijs: 3 bollen Phil Looping en uitleg € 11,70


 

Tunisch gehaakte sjaal in Knitstitch      2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

 

Deze sjaal wordt gehaakt mbv de tunische haaktechniek, en maak je in twee dagdelen van 2,5 uur. Het garen wat hier gebruikt is bestaat uit 50% katoen en 50% acryl dus ook lekker voor de wat koelere zomerdagen. De kosten voor deze workshop zijn € 45,00 incl. 8 bollen garen (Durable Cosy) koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Enige haakervaring is gewenst.

 

DIY-Pakketprijs: 8 bollen Durable Cosy, leren label en uitleg 

€ 32,30


Vintage sjaal deels gebreid/deels gehaakt

2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: beginner

 

Bij deze driehoek sjaal is de basis recht gebreid en worden de rand en de punten gehaakt. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Ook deze sjaal is heel geschikt voor de koelere dagen in de zomer vanwege de samenstelling van het garen, 50% katoen en 50% acryl (Durable Cosy). De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 6 bollen garen, koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van leen-breinaalden en een leen-haaknaald, deze zitten niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. 

Leren label apart verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Enige haak/brei ervaring is gewenst.

DIY- Pakketprijs: 6 bollen Durable Cosy, leren label en patroon € 25,10


 Catania zomertruitje        2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

Dit truitje is gehaakt met 100% katoen verloopgaren Catania Flammé, zowel in kleur als in structuur, en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de twee lessen door wat "huiswerk" doet zodat je tijdens het tweede deel het truitje kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 7/8 bollen garen en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige haakervaring is gewenst.

DIY-Pakketprijs: 8 bollen Catania Flammé incl patroon € 28,80

 

 

 


Chunky kussen 40x40        1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: beginner

Passend bij de woonplaid is dit chunky kussen. Eveneens gehaakt van Schachenmayr Homestyle en verkrijgbaar in de prachtige kleuren mosterdgeel, cappuccino, zwart en antraciet. Je maakt tijdens deze workshop twee kussens. Deze workshop bestaat uit een dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 55,- incl 2 bollen garen, 2 leren labels en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. Binnenkussens zijn eventueel los te koop zolang de voorraad strekt.

DIY-Pakketprijs voor één kussen: 1 bol Schachenmayr Homestyle, leren label en patroon € 23,50

 


Grof gehaakt krukhoesje

1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: gevorderd

Afneembare krukhoes gehaakt van Phil Express. Dit garen is verkrijgbaar in 10  verschillende kleuren.

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 49,00 incl 3 bollen Phil Express, krukje en koffie/thee met wat lekkers.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige haakervaring is gewenst.

DIY-Pakketprijs: 3 bollen Phil Express, krukje en patroon € 36,30

 

 

 


Warme col-sjaal

1 dagdeel, moeilijkheidsgraad: beginner

Deze heerlijk warme col is gehaakt van 100% acryl garen, dus geen geprik of allergische reacties. Keuze uit 13 verschillende kleuren.

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn €22,50 incl 4 bollen Pingo Dream, uitleg en koffie/thee met wat lekkers.

 

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

DIY-Pakketprijs: 4 bollen Pingo Dream en uitleg

€ 15,95

 

 


Oversized vest in Tunische haaksteek

2 dagdelen, moeilijkheidsgraad: iets gevorderd

Dit heerlijke oversized vest haak je in twee dagdelen. Het is de bedoeling dat je tussen de twee dagdelen in thuis ook haakt zodat je de tweede keer het vest kunt afmaken. Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl dus heerlijk behaaglijk.

De kosten voor deze workshop zijn € 45,00. Dit is incl 6 bollen Phil Looping (keuze uit 31 kleuren!) een tunische haaknaald met kabel en uitleg, en koffie/thee met wat lekkers.

 

Enige haakervaring is gewenst.

DIY-Pakketprijs: 6 bollen Phil Looping en patroon € 23,40

Tunische haaknaald met kabel is apart mee te bestellen.


Winterse Sjaal "Jeannet"  1 dagdeel,

moeilijkheidsgraad: beginner

Deze sjaal start je op in 1 dagdeel van 2,5 uur. 

Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl dus heerlijk warm. Door de steek die gebruikt is krijgt de sjaal een stoere uitstraling.

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00. Dit is incl 4 bollen Phil Looping, uitleg en koffie/thee met wat lekkers.

 

DIY-Pakketprijs: 4 bollen Phil Looping incl patroon € 15,60

 

 

 


Kerstballen omhaken, 1 dagdeel

Moeilijkheidsgraad: gevorderd

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. Je haakt met glittergaren en katoen.

De kosten voor deze workshop zijn

€ 20,00. Dit is incl 1 bol glittergaren, 1 bol katoen en 4 wit glazen kerstballen.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf thuis aan de slag te gaan. DIY-Pakketprijs: 1 bol glittergaren, 1 bol katoen en 4 wit glazen kerstballen € 12,50