Home » Workshops

Voor alle workshops geldt; Koffie/thee met wat lekkers inbegrepen.

                                                Benodigde materialen inbegrepen tenzij anders vermeld.

                                                Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald,

                                                deze zit (m.u.v. de beginnerscursus) niet bij de workshop inbegrepen.

                                                Betaling kan zowel contant als met pin.

                                             

 Alle projecten zoals afgebeeld in de workshops zijn ook als pakket verkrijgbaar.

 Een pakket bestaat uit garen en patroon/uitleg.

 Haaknaalden zijn los mee te bestellen.

 Pakketprijzen staan vermeld per workshop.

 

 

                                       

 

Stoere woonplaid, 1.35m x 1.00 m +/-

1 dagdeel

Deze chunky plaid is gemaakt van Schachenmayr Homestyle. Dit garen bestaat uit polyacryl, polyamide en een klein deel wol. Wasbaar op 30 graden. De workshop bestaat uit één dagdeel van drie uur, je zit dus nog de zelfde avond onder een heerlijk warme deken. ;-) Je kunt kiezen uit de kleuren, rookblauw, mosterdgeel, cappuccino, zwart en antraciet. 

De kosten voor deze workshop zijn € 95,- incl. 4 bollen garen, leren label en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald met de mogelijkheid tot aanschaffen, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige kennis van de basissteken bij het haken is gewenst.

Pakketprijs: 4 bollen Schachenmayr Homestyle, leren label en

patroon € 83,50

 

 

 

 

 


Mini-cursus haken voor beginners   2 dagdelen

Lijkt het je leuk om te leren haken? Of heb je ooit wel eens gehaakt maar ben je de techniek een beetje kwijtgeraakt? Meld je dan aan voor de mini-cursus haken voor beginners. In 2 dagdelen leer je alle basissteken  en technieken. Kosten zijn € 20,- per dagdeel. Dit is  inclusief 1 bol katoen, ergonomische haaknaald en koffie/thee met wat lekkers. 


Mouwloos vest "Sylvia"       2 dagdelen

van katoen/acryl garen. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur.

Kosten zijn € 65,- dit is inclusief garen (12 bollen) koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.

 

Pakketprijs: 12 bollen Durable Cosy en patroon € 43,20

(per bol  € 3,60)


Warme omslagdoek "Petra"    2 dagdelen

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de twee lessen thuis wat "huiswerk" doet om de omslagdoek bij de 2e les af te kunnen maken. Kosten zijn € 50,- dit is inclusief garen, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Voor deze workshop is enige haakervaring wenselijk. 

 

Pakketprijs: 5 bollen Phil Mikado incl patroon € 34,75

 

 


Luchtige driehoek sjaal "Desiree"      2 dagdelen

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de sjaal de 2e les kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 35,- dit is inclusief garen, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.

 

Pakketprijs: 3 bollen Phil Mikado incl patroon € 20,85

 


Amigurumi (ofwel knuffel)   2 dagdelen

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de knuffel de 2e les kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn VANAF 

€ 15,- dit is inclusief garen, vulling en veiligheidsoogjes voor 1 knuffel, koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. Amigurumi's haken is ontzettend leuk om te doen en je kunt eindeloos variëren. Ook leuk met een rammelkraal erin en als kraamcadeau! 

 

Enige haakervaring is wel gewenst.   


Sjaal "Hannie"       2 dagdelen

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de 2 lessen thuis wat "huiswerk" doet zodat je de 2e les de sjaal kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 50,- inclusief garen (Durable Cosy) koffie/thee met wat lekkers en intensieve begeleiding. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Dit project is ook geschikt voor beginnende haaksters.

Pakketprijs: 8 bollen Durable Cosy incl patroon € 28,80

 


Dubbele omslag col    1 dagdeel

Deze warme zacht col haak je in 2 dagdelen van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 17,50 inclusief garen (Phildar Looping) koffie/thee met wat lekkers. Gedurende deze workshop maken we een start met de omslag col zodat je thuis verder kunt. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 Enige haak ervaring is gewenst.

Pakketprijs: 3 bollen Phil Looping en uitleg € 11,70


 

Tunisch gehaakte sjaal in Knitstitch      2 dagdelen

 

Deze sjaal wordt gehaakt mbv de tunische haaktechniek, en maak je in twee dagdelen van 2,5 uur. Het garen wat hier gebruikt is bestaat uit 50% katoen en 50% acryl dus ook lekker voor de wat koelere zomerdagen. De kosten voor deze workshop zijn € 45,00 incl. 8 bollen garen (Durable Cosy) koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

 

Enige haakervaring is gewenst.

 

Pakketprijs: 8 bollen Durable Cosy, leren label en uitleg 

€ 32,30


Vintage sjaal deels gebreid/deels gehaakt

2 dagdelen

 

Bij deze driehoek sjaal is de basis recht gebreid en worden de rand en de punten gehaakt. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Ook deze sjaal is heel geschikt voor de koelere dagen in de zomer vanwege de samenstelling van het garen, 50% katoen en 50% acryl (Durable Cosy). De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 6 bollen garen, koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van leen-breinaalden en een leen-haaknaald, deze zitten niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. 

Leren label apart verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Enige haak/brei ervaring is gewenst.

 Pakketprijs: 6 bollen Durable Cosy, leren label en patroon € 25,10


 Catania zomertruitje        2 dagdelen

Dit truitje is gehaakt met 100% katoen verloopgaren Catania Flammé, zowel in kleur als in structuur, en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je tussen de twee lessen door wat "huiswerk" doet zodat je tijdens het tweede deel het truitje kunt afmaken. De kosten voor deze workshop zijn € 40,- incl. 7/8 bollen garen en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald, deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige haakervaring is gewenst.

Pakketprijs: 8 bollen Catania Flammé incl patroon € 28,80

 

 

 


Chunky kussen 40x40        1 dagdeel

Passend bij de woonplaid is dit chunky kussen. Eveneens gehaakt van Schachenmayr Homestyle en verkrijgbaar in de prachtige kleuren, rookblauw, mosterdgeel, cappuccino, zwart en antraciet. Je maakt tijdens deze workshop twee kussens. Deze workshop bestaat uit een dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 55,- incl 2 bollen garen, 2 leren labels en koffie/thee met wat lekkers. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen. Binnenkussens zijn eventueel los te koop zolang de voorraad strekt.

Pakketprijs voor één kussen: 1 bol Schachenmayr Homestyle, leren label en patroon € 23,50

 


Grof gehaakt krukhoesje

1 dagdeel

Afneembare krukhoes gehaakt van Phil Express. Dit garen is verkrijgbaar in  verschillende kleuren.

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 35,00 incl 2 bollen Phil Express, krukje en koffie/thee met wat lekkers.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Enige haakervaring is gewenst.

Pakketprijs: 2 bollen Phil Express, krukje en patroon € 28,30

 

 

 


Warme col-sjaal

1 dagdeel, ook geschikt voor beginners!

Deze heerlijk warme col is gehaakt van 100% acryl garen, dus geen geprik of allergische reacties. Keuze uit 10 verschillende kleuren.

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. De kosten voor deze workshop zijn €22,50 incl 4 bollen Pingo Dream, uitleg en koffie/thee met wat lekkers.

 

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van een leen-haaknaald. Deze zit niet bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Pakketprijs: 4 bollen Pingo Dream en patroon

€ 15,95

 

 


Oversized vest in Tunische haaksteek

2 dagdelen

Dit heerlijke oversized vest haak je in twee dagdelen. Het is de bedoeling dat je tussen de twee dagdelen in thuis ook haakt zodat je de tweede keer het vest kunt afmaken. Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl dus heerlijk behaaglijk.

De kosten voor deze workshop zijn € 45,00. Dit is incl 6 bollen Phil Looping (keuze uit 31 kleuren!) een tunische haaknaald met kabel en uitleg, en koffie/thee met wat lekkers.

 

Enige haakervaring is gewenst.

Pakketprijs: 6 bollen Phil Looping en patroon € 23,40


Winterse Sjaal "Jeannet"  1 dagdeel,

ook geschikt voor beginnende haaksters.

Deze sjaal start je op in 1 dagdeel van 2,5 uur. 

Het garen bestaat uit 20% wol en 80% acryl dus heerlijk warm. Door de steek die gebruikt is krijgt de sjaal een stoere uitstraling.

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00. Dit is incl 4 bollen Phil Looping, uitleg en koffie/thee met wat lekkers.

 

Pakketprijs: 4 bollen Phil Looping incl patroon € 15,60

 

 

 


Kerstballen omhaken, 1 dagdeel

Deze workshop bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. Je haakt met glittergaren en katoen.

De kosten voor deze workshop zijn € 15,00. Dit is incl 1 bol glittergaren, 1 bol katoen en 4 wit glazen kerstballen.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf thuis aan de slag te gaan. Pakketprijs: 1 bol glittergaren, 1 bol katoen en 4 wit glazen kerstballen € 7,50